Близката приятелка на столичния бизнесмен Христо Сираков Диана Любенова сподели, че е изключително доволна от риалити шоуто ''Милионер търси съпруга''.

Водещата на шоуто заяви, че с удоволствие водела шоуто и се радва, на неговия успех. Според нея шоуто се радва на популярност заради своята естественост. Риалити формата, в който известния бизнесмен Христо Сираков реши да си търси съпруга се радваше на голям зрителски интерес. Най-вече заради желанието на бизнесмена да си потърси съпруга по телевизията.

''Всичко е забавно в едно реалити. Фактът, че се случва на момента и е неподправено, го прави интересно'', коментира работата си в продукцията брюнетката. Актрисата не крие, че е във възторг от рейтинга на шоуто, в което бе водеща.

Любенова, която за първи път стана майка миналата година е една от най-близките приятелки на бизнесмена Христо Сираков, пише kliuki.bg.

Именно заради приятелството си с Христо Сираков Диана Любенова се съгласи да бъде лице на риалити формата ''Милионер търси съпруга''. Двамата от дълго време са изключително близки и се радват на взаимна подкрепа. Освен това актрисата и Сираков неведнъж са признавали, че Диана в немалко случаи е успявала да ''избави'' милионера от поредната алчна златотърсачка.