В студените и снежни дни, които властват в България, Преслава реши да си подари една слънчева седмица в любима дестинация.

Певицата сама разкри във виртуалното пространство новината за своята зимна почивка в Дубай, като сподели снимка във Фейсбук, под която написа: "Привет от Дубай!".

Заедно със своята сестра Ивелина Колева и приятели, изпълнителката на хита “От мен питието”, се наслаждава на слънце и плаж, пише planeta.tv.

Повечето коментари под снимката са положителни, като някои от тях гласят: "Блазя ви!", "Всички са на Сен Тропе, други на Малдивите, а в Дубай пък третите - ах, ле ле лей" и "Почини си и се забавлявай - заслужаваш го!".

Напоследък певицата е обвинявана, че се подлага на прекалено строги диети и е на път да стане анорексичка. На споделената снимка, ясно се вижда, че Преслава е доста слаба. Това обаче явно се харесва на феновете, които одобряват визията й: "Много си красива" и "Преслава, изящна си като статуетка", са част от коментарите на почитателите й.

Припомняме, че точно преди една година Преслава също бе в Дубай, но в компанията на Галена и екипа на телевизия “Планета”.

Тогава двете изпълнителки заснеха видеоклипа на своята дуетна песен "Хайде, откажи ме", като част от снимките бяха в пустинята.

Впечатлена от екзотиката и красотите на ОАЕ, Преслава реши отново да отиде там, но този път за почивка и релакс. Със сигурност изпълнителката ще се зареди с много емоции и позитивно настроение, които ще разнообразят натовареното й ежедневие.

През последните месеци Преслава доста попътува в страната, където имаше концерти и изяви в музикални клубове.