Докато Юлияна Плевнелиева упорито отказва да се показва публично с мъжа си Росен Плевнелиев, оказва се – няма никакви притеснения да я виждат под ръка със съдружника й Камен Станев.

Двамата бяха засечени да се разхождат из улиците на София, хванати под ръка, докато мъжът на Плевнелиева обикаляше наводнените улици на село Бисер и спасяваше бедстващи. Куриозът е документиран от в. „България Днес”, пише razkritia.com.

Камен Станев е и бивш колега на Юлияна Плевнелиева от медийна група. Двамата бързаха именно за среща с останалите колеги от IТ отдела, където да изпият по едно и да си спомнят за добрите времена.

Дали заради заледените улици и от страх да не падне, или поради по-лични причини, първата дама бе хванала здраво под ръка Камен. Към тях по-късно се присъедини и съдружникът на Иво Прокопиев – Филип Харманджиев, което накара двамата да се отдалечат един от друг.

Тримата отидоха на среща с колегите в софийско заведение, където шумно се забавляваха и посмяха. Известна с пословичното си чувство за хумор, Юлияна Плевнелиева пусна няколко лафа и накара цялата маса да се закикоти.

Тя с огромна тъга сподели, че отдавна не е ходила на дискотека и си умира за танци. След около час първата дама се извини на компанията, че бърза, за да не й вдигнат колата, и заедно с Камен Станев напуснаха заведението. Вместо обаче да се запътят към колата, те се отправиха към близката кооперация, където се забавиха около час.

Очевидно Юлияна Плевнелиева е решила да бойкотира само мъжа си, като дори не дойде на церемонията по встъпването му в длъжност. За сметка на това, не се притеснява да се разхожда из София с чужд мъж под ръка.