След фурора, който предизвика сблъсъкът Батков-Томов, тази седмица спортно-коментарното студио на ТV7 ''Пред банята'' отново събира съперници, мерили сили не един и два пъти под двата коша.

Ексклузивни гости в студиото ще бъдат треньорът на баскетболния тим ''Левски'' Тити Папазов и наставникът на ''Рилски спортист'' и националния отбор Росен Барчовски.

Корифеите на играта с оранжевата топка ще анализират актуалното състояние на бакетбола у нас. Как се печели срещу непобедимия Лукойл Академик и каква е рецептата за класиране на европейски баскетболни финали? Кога ще видим новите Глушков, Голомеев, Младенов?

В седмицата на национален траур, няма как да бъде подмината трагедията в село Бисер. Известни с откритата си и остра позиция, Папазов и Барчовски ще коментират солидарно ли е българското общество и при какви условия можем да се обединим от една национална кауза.

Има ли допинг в баскетбола и толерира ли се неговото използване?

Тити и Росен ще заемат позиция по повод съботния протест срещу ACTA, както и относно готвената забрана букмейкъри да бъдат спонсори на българския спорт. Крият ли се данъци в българския баскетбол(подобно на футбола)? Както и коментар по последните скандали във футболните грандове Левски и ЦСКА?

Очаквайте, тази събота в 9:00 часа по TV7. Не пропускайте да посетите нашата фейсбук страницата , където можете да задавате въпроси към нашите гости в студиото.