Софи Маринова, която тази година участва в конкурса за песен "Евровизия 2012", сподели снощи в "Шоуто на Слави", че борбата този път ще бъде между нейната песен и тази на Десислава.

"Тази година борбата ще бъде между мен и Десислава. Представяш ли си някой друг да спечели?", пошегува се чистосърдечно Софи. Изпълнителката пожела успех и на останалите изпълнители, които тя мило нарича "децата".

От своя страна Слави пък си направи майтап, като каза на изпълнителката, че нарочно тази година го е изоставила и участва сама на конкурса, защото, ако пак се бяха явили двамата с дуетно парче, то нямаше да ги допуснат до финал. "Разбирам те и не ти се сърдя", пошегува се водещият.

През 2005-а Слави и Софи се явиха на българската Евровизия с парчето "Любовта е отрова". Малко преди финала обаче Трифонов издаде кой ще бъде победителят и посочи Орлин Павлов, както и стана. Следващата година отново направи опит да участва, но тогава пак бе отрязан, като изобщо не не бе допуснат до крайните фази на конкурса.

Финалът на българската Евровизия е на 29 февруари. На него ще се представят общо 12 финалисти. Пета по ред ще пее Десислава, която ще представи парчето - Love is alivе, а Софи е девета, тя ще изпълни песента - Love Unlimited (Любов без граници), в която се пее на няколко езика "Обичам те", пише lifestyle.bg.