За тези, които не следят фолк хайлайфа е ясно, че биха се припознали в кварталната продавачка от бакалията.

По-запознатите обаче забелязват, че това е Фолкпевица №1 за 2011 – Галена. Единственото смущаващо във фотоса е липсата на грим. Сред фолк звездите стана модно да пускат снимки, на които са в естествения си вид. Вероятно по този начин се стремят да се доближат до ''простолюдието''?!

Галена очевидно не си е доспала и има леки торбички под очите, а физиономията й е безкрайно отегчена. Облечена е в ежедневно розово потниче и диадема в същия цвят. Липсата на фото-манипулации е стряскаща, като се има предвид как сме свикнали да виждаме лицето на певицата в нейните екранни изяви и в снимките от списанията.

Верни фенове на изпълнителката определиха визията й като сладка и секси, независимо, че жената на снимката няма нищо общо с градения от гримьори и фризьори имидж на Галена.

Кукленската визия Галя от Смядово е оставила за по-късните часове на деня и за през нощта, когато обичайно са изявите й.

Може би и на самата нея й е писнало да носи огромно количество фон дьо тен и всякакви видове тежък грим. Доказателство за това има в един от последните й клипове ''След раздялата'', там лицето й изглежда малко по-естествено, пише lifestyle.bg.

Тенденцията за по-свежа и естествена визия се опитват да наложат редица от гримьорите на фолкаджийките, но малко от вторите ''вдяват'' за какво става дума. Свикнали с изкуствените мигли и плътните слоеве грим, певиците почти са забравили как изглеждат в действителност.

Галена сигурно е решила, че иска да си припомни собственото си лице.