Преди повече от 15 години блондинката е била любовница на убития през 1995 г. висаджийски бос Васил Илиев, по-голям брат на Главния.

От десетина години Кристина е с Любо Пенев, но до днес двамата не са узаконили любовта си с брак. Те имат син Никълъс, роден през 2004 г. Зорките фотографи на България днес запечатали разходката на изгората на Чичовото точно в разгара на снежните бури.

Заради тежката пътна обстановка Кристина била взела от мъжа си големия му бял джип с надеждата масивната машина да я спаси от хлъзгания и затъвания. Регистрационната табелка на колата завършва на 09 – номера на фланелката на Любо Пенев по време на цялата му футболна кариера.



Кристина взела малкия Никълъс от частна езикова школа в центъра на столицата и отпрашила към магазин за скъпи чанти и обувки на ул. ''Нишава''. Там станало ясно, че блондинката имала проблеми с паркирането. След като се преборила със снежните преспи, Кристина влязла в магазина със сина си за ръка.

От шопинг обиколките на майка си детето изгладняло. Вместо да осигури здравословна храна на подрастващия, тя го закарала в ресторант за бързо хранене.

Кристина е една от мистериозните известни дами у нас. От години тя не е засичана от фотографи.