- Мариана, с какво се занимаваш в момента?
- Отдала съм се на почистване на къщата преди да се понеса по пътищата на България. Ще пея в Бургас, Стара Загора и след това на 8-ми март в София. Всъщност правя едно мини турне по клубовете, за да си припомним с Дани Милев какво е да свирим заедно. Съвсем скоро ще излезе новата ни съвместна песен. Текстът е мой, а музиката и аранжиментът са на Дани. Имам няколко работни заглавия на песента, другата седмица като я запишем, ще уточним и окончателното.

- Новината е, че ти и Дани Милев пак сте заедно. Какво ви събра отново?
- Събра ни една случайна среща по повод един турнир по генерал. Тогава просто си казахме „Здрасти”. Почувствахме се все едно не сме се карали. Една приятелска дума като „здравей“ или „как си“ винаги помага. Радвам се, че се събрахме, защото аз се чувствам най-добре с песните на Дани. Най-хубавите ми парчета са написани от него. Вярвам, че бяхме и още сме страхотен тандем.

- Защо се скарахте? Какво ви раздели? Каква е истината?
- Ако ти кажа с две думи, няма да ме разбереш, ако тръгна да ти разказвам цялата история, пак няма да ме разбереш. Сега, говорейки си с него, не можем да установим точната причина. Може би натрупани проблеми, негативни емоции, когато хората прохождат заедно и се допират до славата, им е трудно да преодолеят много неща. В нашия бизнес има много изненади, ние сме различни хора и всеки ги приема по своя си начин. Мисля, че трябваше да съществува тази раздяла, за да се срещнем отново по пътищата. Така и стана.

- Как са малката принцеса и Ханес?
- Много са добре! Малката е при баба си, а Ханес работи усилено. Утре с него заминаваме за Бургас. Решихме да пътуваме заедно, защото му се отвори малко свободно време, а и е уикенд. Защо да не го прекараме заедно? Да се надяваме, че той ми е фен и затова идва. (смее се)

- Имахте намерение да заживеете в чужбина. Какво стана с тази идея?
- Имаше голяма вероятност да заминем да живеем в Австрия, но това беше свързано с проект на Ханес, който за съжаление се провали. Не се разбраха по сделките. Засега сме тук. Преговорите бяха доста сериозни той да заработи там, но… Чакаме да си намери добра работа в чужбина и рано или късно ще отидем да живеем навън.

- Имате ли намерение да си родите и едно момченце?
- Обичам децата, но нямаме още твърдото решение, още ме е страх от бременността. Всички знаят каква бременност имах аз, беше ми доста тежичко и още не мога да превъзмогна себе си. Искам да направя поне още един албум и една силна година, а след това може би ще се прежаля още веднъж.

- В какви отношения си с новия президент?
- Не сме се виждали още и не знам в какви отношения сме. Не съм имала удоволствието да общувам с него, но ми е доста симпатичен. В крайна сметка и той като предишния е женен, така че не бих могла да имам нито отношения, нито сношения. Но ми харесва, Росен Плевнелиев е много симпатичен човек.

Източник: bliasak.bg