Джена изтъкна, че била отгледана от баба си и благодарение на това е доста консервативна, има ценности и не би разбила ничие семейство:

'Какво ли не прочетох за себе си – разделих семейства, навредих на приятелки. Но аз не съм в лоши отношения с никоя от колежките си'', защити се Джена.

Фолкпевицата не може да се примири, че както всяка публична личност и тя ще бъде следена от медии и общество:

''Иска ми се медиите у нас да помагат на един изпълнител, който се опитва да направи пробив на музикалната сцена. Аз не искам да правя кариера на всяка цена. И навярно фактът, че в момента съм актуален изпълнител, това автоматично свързва името ми със скандали'', споделя изпълнителката.

Тя още веднъж нарече Тони Стораро прекрасен певец, с много качества, но твърдо заяви, че не е имала нищо общо с него.
''Но нека всички си знаят границата и да не намесват името ми в скандали'' – посъветва фолкаджийката.

В момента е сама, което увеличава още повече слуховете, че флиртува с женени мъже, пише kliuki.bg.

Истината била, че наскоро се разделила с приятеля си и още не е готова да се обвърже отново. Решила е да обърне внимание повече на песните си.

Това не значи, че ще си остане като монахиня. Певицата е на мнение, че ако някой ден се омъжи, то ще бъде само по любов. Тя е против връзките за една нощ, като казва, че такива работи ''въобще не признава''.

''Ако трябва да бъда честна, една хубава жена не бива да е сама. Но когато се случи нещо наистина сериозно, ще ви кажа'', обеща Джена пред ''Съпругите'' Жени и Мая.