Поп певицата Мариана Попова хвърли око и на новия президент Росен Плевнелиев. Къдрокосата поп фурия от дълго време бе свързвана с бившия държавен глава, въпреки че упорито отричаше да има връзка с него.

Както изглежда обаче да бъде държанка на първите мъже в страната е хоби на певицата, която не скри симпатиите и към новия президент Росен Плевнелиев.

Засега поп певицата твърди, че не знае в какви отношения е с държавния глава, тъй като все още не се е срещала с него. ''Не съм имала удоволствието да общувам с него, но ми е доста симпатичен. В крайна сметка и той като предишния е женен, така че не бих могла да имам нито отношения, нито сношения'', коментира певицата.

Изпълнителката от години е свързвана с Георги Първанов и то не само от жълтата преса, макар упорито да отричаше слуховете, че има връзка с него. По тази причина и светските клюкари са изключително любопитни дали няма да станем свидетели на нов романс в президентското семейство, пише kliuki.bg.

Все пак изпълнителката не скри, че новият държавен глава и харесва и го определи като ''симпатичен човек''. Засега обаче по нищо не личи, че новият президент проявява интерес към певицата. А и при необикновената първа дама, с която се сдоби страната ни, мнозина се съмняват, че държавния глава дори би си и помислил да я замени с друга.