Виктория Бекъм е родила четири деца, последното от които е едва на седем месеца.

Това обаче не спира госпожа Бекъм да се съблича пред фотообектива. За списание i-D тя прави поредната провокативна фотосесия по секси бельо.

Относно външния си вид Виктория споделя, че колкото повече години минават, толкова по-уверена се чувства в кожата си.

Певицата, превърнала се в един от успешните съвременни модни дизайнери, споделя, че като е била по-млада задължително е носела корсет или някакви пристегнати в талията дрехи. Сега обаче е установила, че това да се чувстваш уверен и да изглеждаш добре не е свързано задължително с дрехите, които носиш, а с начина, по който се чувстваш отвътре.

Що се отнася до модата, Виктория споделя:

"Не следвам модата и новите тенденции, а се доверявам на собствения си инстинкт и мисля какво искам да облека."

Явно инстинктът на 37-годишната дизайнерка я води добре, тъй като колекциите й дрехи и чанти се посрещат винаги с възторг и тя не може да се оплаче от липса на продажби и печалби.

Що се отнася до съпруга й Дейвид, в шоуто на Джоната Рос той сподели, че не би имал нищо против да има още едно или две деца.

"Като имаш три момчета си мислиш, че и следващото ще е пак момче. Но когато разбрахме, че очакваме момиченце, беше страхотно! Може да имаме още едно или две деца. Не сме мислили по въпроса още, но ако се случи, ще е страхотно!"

Е, със сигурност Виктория няма да има нищо против да има две дъщери, след като вече се сдоби с три момчета.