Новият албум на Андреа събира хитовите й сингли от 2011, както и актуалното парче "Лоша", дало заглавие на CD-то.

"Този албум е по-различен от другите ми, защото в него е съчетан не само типичният попфолк, в него има песни и с поп звучене, една песен със Стефано, който е оперен певец. Много съм избягала от типичните фолк ритми, които са характерни за нас. Може би така съм го почувствала в този момент", споделя звездата, пишат от signal.bg.

Хитовата певица обясни, че вече не залага само на един автор, за да може да има повече разнообразие: "Преди време работех по-ексклузивно с румънеца Кости, но прецених, че е време за промяна. Все пак 3-4 години работим заедно. Сега работя с нов композитор - Оцко. Той е македонец".

Андреа заяви, че не ревнува хитмейкъра Кости за работата му с нейни колежки от фолк бранша и смята, че най-важното е как един изпълнител ще усети песента и дали ще успее да я изгради, за да се получи въздействащо парче. Тя призна, че напоследък се предлагат много еднотипни мелодии на публиката, защото певците работят с малко автори. "Затова трябват повече автори - да си разширим диапазона на търсене" - категорична е пайнерката.