Тежки дни настанаха за екипа на Слави Трифонов. В последно време шоуменът ежедневно подлагал на жесток психически тормоз служителите си и дори отрязал заплатите им.

Видимо изнервен през последните седмици водещият избухва вече и в ефир. Но както се оказва истински ад се разиграва зад кулисите на предаването. Непрекъснати обвинения, че са некадърни и не стават за нищо съпътстват работното ежедневие на шоумена.

Освен това Дългия не спира да ги подлага на жесток психически тормоз, а последно поголовно отрязал и заплатите им. Заедно с това Трифонов отказал да даде логично намаление на заплатите им и просто ги поставил пред свършен факт. От екипа на предаването са отчаяни от грубото отношение на Слави, но заради безработицата и дългата ръка на шоумена никой не смее да се оплаче официално, пише kliuki.bg.

''Слави минава всякакви граници. Освен че крещи като обезумял и непрекъснато ни обвинява в некадърност, намали заплатите ни'', недоволстват подчинените на Дългия. От шоуто се жалват, че Трифонов заявил, че всеки е свободен да напусне, ако нещо не му харесва. Заради тежката финансова криза обаче служителите се принуждават да търпят тормоза от страна на шефа си. В противен случай остават без препитание.