Веселина Попова направи официална промоция на новото си видео „Винаги мога“ в столичен клуб.

Това е първият самостоятелен сингъл на певицата, позната на българската публика от участието си в „Music Idol 3” и присъствието като вокалистка в „Шоуто на Иван и Андрей“.

Напоследък сме свикнали да я виждаме в ролята на Деси от „Столичани в повече“, но Веси държи преди всичко на музикалната си кариера и е готова да го докаже.

На промоцията певицата изпълни няколко диско парчета, с които загря гостите, след което те имаха удоволствието да видят за първи път клипа на „Винаги мога“ и да чуят песента на живо. Сред присъстващите, които поздравиха Веси за добре свършената работа, бяха Етиен Леви и Евгени Минчев. Водещ на програмата беше Наско Михайлов.



Музиката на „Винаги мога“ е дело на Графа, а по текста е работил с колегата си Любо Киров - бившият вокалист на група „Те”. Видеоклипът е заснет в Косово, където професионалистите от албанското студио “Urban Graphics” са се постарали да намерят възможно най-мрачни и запуснати локации за постигане на желаното внушение.



Песента разказва за силната жена, която винаги може и Веселина Попова е искала идеята да бъде пресъздадена в клипа чрез провокативно поведение на фона на заобикалящата разруха. Резултатът е изключително сексапилна „ърбън стайл“ визия.



Видеото показва певицата в компанията на красиви и оскъдно облечени танцьори, а обект на страстта й е моделът Александър Беседин, който е партньор на Веси и в реалния живот.