Бившият германски топ модел Клаудия Шифър сподели, че приоритетите й се променили, след като родила първото си дете.

Манекенката има три деца - 9-годишния Каспър, 7-годишната Крементин и 20-месечната Косима, от съпруга си Маню Вон и признава, че преди да създаде семейство, животът й бил погълнат от работата.

"Произхождам от голямо семейство и винаги съм искала да имам собствени деца. Преди да се запозная с Матю работех непрекъснато. Но след като се събрахме, изведнъж пред мен се откри цял нов свят. И когато родих първото си дете, приоритетите ми напълно се промениха. Майчинството ме накара да почувствам, че именно това е била моята мисия. Двамата с Матю сме един екип, вземаме всичките си решения заедно, независимо дали става въпрос за децата или за дома", сподели Клаудия пред сп. "Стайлист".

Бившата манекенка живее в квартал Нотинг Хил в Лондон със семейството си и казва, че не може да си представи да живее на друго място.

"Живяла съм в Париж и в Ню Йорк, които обичам, но Лондон се превърна в любимия ми град. Той има всичко, което човек би могъл да иска - има паркове и градини навсякъде. Има чувство за общност в квартала Нотинг Хил, в който живея, a освен това е много лесно да отидеш в провинцията. Влюбих се в този град и съм много щастлива, че се озовах в него. Това става благодарение на Матю, любовта ме доведе тук", сподели още Шифър, пише БГНЕС.