Заможни нашенки начело с редица вървежни фолк диви се вманиачиха по вагинопластиката и буквално се избиват, за да се подложат на хирургическата интервенция и увеличат чувствителността си, докато се отдават на креватна гимнастика.

Естетичната операция се прави по безкръвен път чрез лазер. Този факт е изключително благоприятен и дава възможност на вип клиентките да напуснат клиниката почти моментално, след като се подложат на естетическата процедура.

От скъпите клиники издават, че понякога дадена фолк дива се подлага в ранна утрин на интервенцията, а през нощта вече се раздава на поредното участие.

Въпреки че поначало имената на видните дами, които са прибегнали до услугата се пазят в тайна, в едно столично заведение се шушука активно, че поп – фолк примата Глория е била една от първите, която се е възползвала от услугата, пише skandalno.net.

Пластичните хирурзи разясняват, че процедурата се състои в подобряване на външния вид на срамните устни на жената, като идеята е те да изглеждат стегнати и свежи като на тинейджърка, а освен това да се повиши значително удоволствието, което ще изпитва собственичката на новите устни по време на секс.