Призът "Най-добро парти шоу" вкара в пререкание Мис Плеймейт Златка Димитрова и Мис Дупе Биляна Йотовска.

Скандалът се развихри във Facebook. В социалната мрежа се проведе онлайн гласуване за номинацията, в която фаворит е The Bird Cage Show, чието лице е именно Черната Златка.

Шоуто на Йотовска The Secret Garden остана на второ място, пише monitor.bg.

Според думите на плеймейтката Златка Биляна Йотовска влизала с фалшиви профили в социалната мрежа, за да обижда нея и създателя на шоуто - дизайнера и стилист Валентин Кулагин.

*Златка Димитрова

"По цял ден стои в Интернет и се чуди как да ме плюе, а преди година ме канеше да бъда в нейното шоу. А сега съм приличала на травестит, имала съм целулит и не знам си какво още", коментира Златка Блек и разяснява причината: "Всичко това е заради факта, че преди повече от година отказах да бъда в нейния парти проект. Причината беше, че искаше да изляза да танцувам само по пискюли и разбира се, не го направих."

*The Bird Cage Show

Биляна Йотовска агитирала също танцьорките от шоуто й да нападат конкуренцията. В женските истории се включил дори и мъжът й - културистът Митко Димитров, който агитирал хората му да гласуват за The Secret Garden Show. Ако не го направели, значи били предатели.

*Биляна Йотовска

Същите методи наложила и Биляна, която заплашила приятелите си във Facebook, че ако не харесат фен страницата й, ще ги изтрие, без да й мигне окото.

*The Secret Garden Show