Оказа се, че Калина Крумова не е съвсем безчувствена и това, което се говори зад гърба й, от враговете й в Атака, не й е безразлично.

Затова в последно време се е заела да разкрива много по-обстоятелствено причините, довели до разрива с бившата й партия Атака.

Най-общо тя мотивира постъпката си с бягството от раздорите, тресящи партията на Волен. По-конкретно – излиза, че младата депутатка е застанала на страната на Димитър Стоянов и не е била съгласна с изгонването му. Тя не намирала за сериозен мотива за отстраняването на заварения син на Волен Сидеров, а именно, че уронвал престижа на националистическата партия. Всъщност Митко Стоянов съвсем демократично е поискал оставката на Сидеров, пише kliuki.bg.

Мнението на Калина за оставката на Деница е точно противоположното. Тя била твърдо за отстраняването на любовницата на Волен, защото на всички било ясно колко и каква работа е свършила тя за Атака. В израз на дълбоко разочарование парламентаристката се изповядала пред свои хора – „Волен искаше да прави секс и с мен. Аз не съм Деница. Каза ми още, че кариерата ми зависи от това дали ще съм дашна. Това направо ме подлуди”.