Вчера един от най-успелите ни и световноизвестни футболисти - Димитър Бербатов навърши 31 години, Звездата посрещна личния си празник далеч от родината - в английската столица Лондон, заедно с двете си любими жени, които са половинката му Елена и малката им дъщеря Деа.

В навечерието на рождения си ден Бербатов получи подарък от почитателите си. Българският нападател на английския клуб ''Манчестър Юнайтед'' се сдоби със свой восъчен двойник. Той обаче няма да е поставен в знаменития музей ''Мадам Тюсо'', а е подарен на самия футболист.

Идеята за нетрадиционния подарък е измислена от два от шестте френски форума на ''червените дяволи''.

Някои от феновете на ч9-кратния английския шапмион подхождат и шеговито по темата за подаръка на Бербатов. Тъй като българина през този сезон е резерва и на пейката често прави балони от дъвки, привържениците предлагат да бъде поръчана специална серия дъвки с името на Димитър Бербатов. Те предлагат да бъдат произведени точно 31 пакета, колкото са и годините които нападателят навърши.

Напук на нападките обаче, Димитър Бербатов признава, че е щастлив с това което е постигнал дотук и най-вече със семейството си. Най-голямата му радост е усмивката на двегодишната му дъщеря Деа, която скоро време мисли да направи кака на момченце, пише вестник ''Всеки ден''.

''Не обръщам внимание на хорските коментари. Срещу мен има и нападки, има и злоба. Подминавам го и така е много по-лесно. Благодарен съм на Бог за семейството си което обичам повече от всичко на света'', казва нападателят.