Бразилската топмоделка Адриана Лима показа дебело дупе и конска усмивка на плаж във Флорида, докато правела рекламна сесия за Виктория сикрет.

Наблюдателни туристи забелязали напъните на развенчаната хубавица, която се разхождала пред фотографите в лилав бански костюм от две части и демонстрирала ужасна форма. Лима била дотолкова отплесната и съсредоточена в работата си, че не забелязала дори, когато била заснета от любител, който впоследствие публикувал снимките онлайн, пишат от skandalno.net.

В същото време, на официалния си сайт Адриана Лима оповести, че рекламната сесия ще се завърти по медиите на 5 февруари, като ще бъде публикувана в два различни супер варианта. Три дни преди това, на 2 февруари, пък трябвало да бъде готов и рекламен клип на „Киа”, наречен „Яхни мечтата”. В него бразилката си партнира с легендарните рокери от „Мотли Крю” и ММА звездата Чък Лайдъл, който показва уменията си на ринга.

Почитатели на Адриана Лима се опитаха да извинят лошата й форма с факта, че едва преди малко повече от година тя стана майка и все още не се е възстановила напълно от раждането. Припомняме, че през 2008 г. бразилката оплете в мрежите си сръбския баскетболист Марко Ярич и двамата се ожениха навръх „Свети Валентин” през следващата 2009 -а. На 15 ноември същата година, двамата се сдобиха с момиченце, което кръстиха Валентина Лима Ярич.