Класиката - снимка в банята, сама или в компанията на домашен любимец, но винаги сгърчила устнички като „кокоше дупе“, както определят мимиката някои - такива снимки не са изключение и за наследницата на Глория.

Малката отсега е запалена фенка на гримовете и тъмния молив за очи. Досущ като майка си, Симона иска да изглежда перфектно и секси въпреки крехката си възраст.

На Коледния концерт, организиран от Искра Радева, щерката на Илия Загоров и Гло се появи със секси червена рокля и обувки с високи токчета.

По-интересната част са фотографските документи от събитието. Младата дама се е снимала за спомен с Катето и Здравко от „Ритон“, Данчето Христова и Нели Рангелова. На всяка снимка Симона стоически показва едно и също изражение.

Явно харесва само единия си профил (като Марая Кери) и устните си леко издадени навън, с което съблазнява кой знае кого.

Манията за по-пухкави устни е наследила от майка си, която бе уличена в честа употреба на хилуарионова киселина, която се използва за ефект „Анджелина Джоли“. Още навремето, когато бе изгряваща певица, Гло си падаше по молива за устни, който правеше устните й по-големи от тези, които природата й е дала, припомнят от kliuki.bg.