За любовта, кариерата и амбициите... Едно интервю с бизнес-дамата Весела Тотева...

- Преди броени дни бяхте с Елин на светско събитие. Изглеждате винаги сплотени. Имали ли сте обаче някога криза в отношенията?

- Като всяка нормална двойка, която е дълго време заедно кризите не липсват. Важно е да се правят компромиси, доколкото е възможно. Когато обаче виждаш, че огънят е угаснал е по-добре нещата да се прекратят. Към момента при нас нещата не стоят така, но не мога да предвиждам какво ще стане занапред.

- Вече е факт пролетната ти колекция. Какви са тенденциите?

- Да, вече е факт пролетната колекция на "Vincit". Като цяло тенденциите са разнообразни. Идеята ни е да пуснем две различни линии. Едната - в кежуал стил, а другата с официални рокли за по-специални случаи.

Отново ще са на мода ярките цветове - жълто, зелено , тюркоазено и класическите бяло и черно.

Ще бъдем малко по-смели в решенията си. Ще подготвим и по-спортна грънч линия.

- Какво те вдъхновява?

- Често ми задават този въпрос. Нещата, които ме вдъхновяват са много... Един път ме подтиква и амбицира конкуренцията, друг път се вдъхновявам от това, което се случва по света, приятелството между хората, красивите жени.



- Смяташ ли, че ако беше в Ню Йорк щеше да си по-оценена? И мислила ли си си да започнеш да разпространяваш марката си и в чужбина. Току виж си облекла някоя световна звезда.  Вече имаме българин, който ги обува...


- Като цяло адмирации към Джио Методиев. Понякога нещата са въпрос и на късмет. Аз лично се чувствам оценена тук и нямам амбиции за навън. Мисля, че имам още много какво да уча. Може би след няколко години бих се замислила. Имала съм предложения от една българка в САЩ. Нещата са на първоначален етап и не сме говорили. Тепърва разширявам екипа си. Разбира се като всеки един творец е нормално да поискам и това по-нататък.

- Избрала си Златка Райкова за лице на няколко твои колекции? Тя ли най-добре представя марката ти? Как се спря на нея?

- Смея да твърдя, че изборът за Златка бе добре обмислен от мен. Има голямо значение кой и как представя една дреха. Ние не харесваме нито прекалено слабите, нито прекалено пищните жени. Смятам, че Златка Райкова е точно на границата. Тя е секси, но не е вулгарна. Пропорциите на тялото й са много точни и това се харесва. Златка облича съвсем обикновена рокля и й стои толкова секси, че няма как да не я пожелаеш. Съвсем скоро подготвям и изненада за абитуриентките. Аделина Димитрова, която сочеха за любовницата на Слави Трифонов ще бъде нейно лице.

- Може ли евтин тоалет да стои скъпо и скъп - евтино?

- Определено може! Зависи кой и как го носи. Ежедневието и медиите го доказват.

- Не е ли време да правиш и мъжка мода?


- Не знам дали е време, но би било интересно и хубаво. Мислили сме на тази тема. Може би в бъдеще ще пробваме и това.