В кариерата на актрисата Елен Колева настъпил голям спад. В театъра не й давали роли, режисьорите я пренебрегвали. Колегите я поставили в тотална изолация.

Елен след като имала една две успешни роли се е взела за актриса от световна величина. Отнасяла се с пренебрежение към колегите си. Все намирала начин да изтъкне колко е известна. Повод за високото самочувствие на Елен давал богатият й любовник.

Благодарение на спонсора си който може да й бъде баща, Елен винаги била облечена в маркови дрешки които демонстрирала като на ревю. Колегите не издържали и спрели тотално да контактуват с нея. Амбициозната актриса решила да докаже на колегите си че е повече от тях. Започнала да се явява на всеки кастиг за който научи, разказа една от малкото останали близки на Елен, пише skandalno.net.

На кастингите режисьорите въобще не я оценявали като ''голяма'' актриса и не я отразявали по-точно, отнасяли се с пренебрежение към нея. Чували се приказки от рода на: ''За какво й са роли на тая, нали разведе милионера и сега му смуче паричките''.

Колеги на Елен като гледали напъните й да получи някоя роля, а все нищо не ставало, говорели помежду си, че кариерата й като актриса е приключила. Приятелите на актрисата също започнали да се отдръпват от нея. В момента близките на актрисата били по-малко от пръстите на едната ръка.

Отбягвали актрисата, дали затова, че Елен има богат любовник, или за това, че първо го разведе и сега се радва на парите му не е много ясно. Актрисата била близо до депресия но любовникът й като баща я успокоявал. Само майонезеният бос Александър Найденов я разбирал. Той и бил опората. Той я издържал.