Май новото гадже на Мария Християн Гущеров не й се отразява съвсем добре, тъй като певицата прочута със своя стил шашна феновете си с безкрайно лош избор на цвета на косата си, който я превърна в посмешище.

Вчера фолк фурията гостува в предаването ''На кафе'' на Гала и дори жалките опити на традиционно доброжелателната водеща да убеди аудиторията, че новият цвят на Мария ужасно много й отива не успяха да замажат положението.

Истински куриоз настъпи, когато ко – водещата на Гала Зейнеб доведе в студиото уж най – голямата фенка на Мария, която обаче без много, много да се свени констатира, че патешко русото въобще не подхожда на фолк певицата и за нея ще е по – добре, ако върне по – естествения цвят на косата си, пише skandalno.net.

В интерес на истината в предаването стана ясно, че именно върлата почитателка на Мария я е посъветвала в предходната им среща да се изруси, но едва ли тя е имала предвид този странен и небивал резултат.

Още по – странно е, как жената – стил Мария пък е решила да се подведе по акъла на една обикновена жена и на кого ли е поверила хубавата си коса, че се е сдобила с този комичен ефект върху главата си, заради който отнесе редица подигравки дори и от най – върлите си фенове.