Фолк звездата Алисия иска да се пробва като актриса. По време на снощното си гостуване при Слави Трифонов тя го попита дали може да участва в сериала, който шоуменът и екипът му подготвят.

Като истински джентълмен водещият на драго сърце прие офертата на Алисия, обещавайки й роля в продукцията. Той й предложи участие и в другите му бъдещи проекти – шоу, в което ще се коментират само сексуални теми, и предаване, в което ще се разиграват словесни дуели.

Алисия призна, че е много срамежлива и не желае да говори по интимни въпроси, пише bliasak.bg. В момента се чувствала много силна, защото не изпитвала нужда да опровергава писанията за нея в жълтата преса, за разлика от преди, когато не спирала да се обяснява.

По време на интервюто тя отказа да отговори на личните въпроси на Слави, сред които бе: „Защо те привличат само футболисти, а не обикновени момчета?“.

*Алисия (Снимка: disco.bg)

Изпълнителката само отбеляза, че и тя, и половинката й са обикновени хора. Певицата не назова името на настоящия си партньор Ники Михайлов, но пък направи нещо неочаквано. Тъй като се била хванала на бас, накара Слави Трифонов да се изправи и поставяйки ръка на рамото му, премери височината му като отбеляза: „А, по-висок си!“.

*Алисия и Ники (Снимкa:Story)

След това тя го накара да седне и го целуна по челото с думите: „Винаги съм искала да направя това“.

Разбира се, музикантите от „Ку-Ку бенд“ веднага отреагираха и се провикнаха: „Ооо, вратарчето!“.