Обявеният за най-скъпия турски сериал „Езел” тръгна снощи в ефира на Нова ТВ

Продукцията е отличена с десетки награди и представлява динамичен разказ за предателството, невинността и желанието за мъст – една вълнуваща история, изпълнена с напрежение, романтика, лоялност и решителност.

В турската драма Омер е млад мъж, отдаден на семейството си и на своята любов Ейшан. Неочаквано обаче той губи всичко, попадайки в капана на приятелите си от детинство и своята любима Ейшан. Той е тикнат в затвора, обвинен за нещо, което никога не е извършвал.

По време на престоя му зад решетките мъдър възрастен мъж с уважение и име в подземния свят се превръща в негов ментор. Той е безпощаден баща, убил собствените си трима наследници, но към младия мъж се отнася като към собствен син. При огромен пожар в затвора Омер успява да избяга. По вестниците обявяват смъртта му, а неговият ментор му помага, като го преобразява с пластична операция. Така младият мъж започва нов живот като напълно нов човек – Езел. Историята прилича много на Граф Монте Кристо, нали?

След като сменя самоличността си, идва денят, в който той трябва да се изправи лице в лице с хората, които са го измамили, и да потърси отплата за това, че е бил предаден от най-добрите си приятели и детската си любов.