Антония Петрова е бясна на жълтите медии, които, по думите й, си измислят колко струват кожените й палта. Според едни от публикациите цялата й колекция била на стойност 40 хиляди евро.

„Много повече струват. Не мога да разбера как изчислиха стойността на палтата ми?“, коментира миската.

Тя даде пример и с друга статия в наш таблоид, който я цитирал, без тя да е давала интервю или коментар, че един от връхните й тоалети бил последната й кожена придобивка с цена 16 хиляди евро, пише bliasak.bg.

„Пълни лъжи – въпросното палто нито е последното, нито пък цената му е такава. Не съм им давала интервю. Сами са си измислили тези неща и са ги представили все едно аз съм им ги споделила. Никога не бих казала колко ми струват палтата, как си ги позволявам и т. н. Не съм от хората, които парадират“, заяви Антония.

Тя отрече и други твърдения, че колекцията й наброявала едва 4 палта: „Бройката е по-голяма“, бе коментарът й.

Припомняме, че на именния й ден природозащитниците, които я погнаха за това че носи тоалети от животински кожа, хакнаха профила й в социалната мрежа Facebook.

Блондинката се закани, че ще го възстанови и ще публикува още повече свои снимки: „Като не искат да ме гледат, да не го правят“, отсече Петрова.