В края на 2011-та година Анелия пусна своя нов албум "Игри за напреднали".

Певицата е удовлетворена от факта, че публиката открои не една и две любими песни от албума и ги превърна в хитове. Запитана какви музикални награди очаква за успехите си на фолк сцената през миналата година, Анелия заяви пред камерата на Signal.bg:

"Всеки един изпълнител, който работи, иска да получи едно такова признание (б.а. награда). За мен най-важната цел е не битката, а войната т.е. да остана във времето".

Сред най-хитовите си попадения от CD-то "Игри за напреднали" певицата посочи и парчето "Сложно-невъзможно", което все още няма клип. Водена именно от предпочитанията на феновете, тя решила това да е следващата клипирана песен.

"За мен е учудващо, че "Сложно-невъзможно" я въртят много и ми я искат по пет пъти на участие. Утре /б.а. 24 януари/ снимам клип. Не, че е толкова учудващо, защото аз я харесвам тази песен, но не очаквах толкова бързо да я приемат, защото направих клип на "Игри за напреднали" и това малко изневиделица ми дойде. Затова се обадих на моите продуценти, на режисьора Люси Иларионов и им казах, че снимаме, защото хората си я искат".

"Сложно-невъзможно" е по-музика на хитовия композитор Мартин Биолчев, а текстът е на Йордан Ботев.