След като бившата ''Мис България 2009'' се похвали с кожени палтенца за хиляди евро, сега пропищя, че са изтрили профила й в социалната мрежа.

Какви грижи има българската Мария-Антоанета! Нейната страст към воаяжите и скъпите дрехи напомнят досущ на прищевки на френска кралица, пише skandalno.net.

Юристката обяви изтерзано, че някой е хакнал профила й в социалната мрежа. Драмата се крие в това, че хиляди приятели не успели да й честитят Антоновден.

Тя смята, че хората й завиждат, само защото е щастлива и успяла. Блондинката ще направи всичко възможно да възстанови страничката си, чрез която ''ъпдейтваше'' за всяко свое действие целокупното човечество.

Явно дамата намира достатъчно свободно време, за да качва час по час нови фотоси и информации за собствената си особа. Служебните й задължения на юрист-консулт не са пречка за госпожицата, която подхранва егото си, като чете коментарите на своите фенове и приятели от родния град и цялата страна.



''Който не иска да ме гледа, просто да не го прави. Ако си мислят, че ще остана без профил, жестоко се лъжат'' – пени се миската.

''В случай, че не успея да си възстановя стария профил, ще си направя нов. Даже ще публикувам още повече мои снимки'' – зарече се Антония и продължи да вербализира възмущението си с думите:

''От къде накъде ще се месят в моето пространство? Това са хора, които не са удовлетворени от живота си – нито емоционално, нито професионално. Яд ги е, когато някой е щастлив и се чувстват най-добре, когато му навредят'' – разсъждава Петрова.