Носителката на титлата ''Мис Плеймейт 2009'' се вихри по бельо в лентата. Тя обяснява, че ролята й е малка, но е доста емблематична. Брюнетката играе ролята на богата жена, която е заплашвана за убийство и кражба на имотите.

''Ще издам само, че филмът завършва с мен и дано да има втора част, за да започне с мен'', признава Златка.

По-голяма част от снимките с нейно участие са се провели в столичния ''Руски паметник''. Димитрова не се е явявала на предварителен кастинг за ролята, а е поканена от режисьора Станислав Дончев – Стамбата.

Той е избрал плеймейтката, след като се е впечатлил от танцувалните й умения.

Мариан Вълев, познат като бандата Куката от сериала ''Под прикритие'', отново се изявява като мафиот. Той се превъплъщава в ролята на бизнесмен, който печата фалшиво евро. Като негова съпруга играе Диана Любенова, която го подозира в изневяра.

Тя наема трима агенти от Корпуса – Васко, Гецата и Борето, които откриват, че подозренията са основатели. Едновременно с това обаче детективите се натъкват на факта, че господинът е в основата на престъпна организация, пише skandalno.net.

В лентата се снимат и актьори, които скоро не са се появявали на голям екран – Стойко Пеев, Латинка Петрова, Фахрадин Фахрадинов, Карла Рахал. Любопитен факт около екшън комедията е, че тя е заснета едва 18 дни, макар че сценарият на филма се появява на бял свят преди цели 7 години, съвместно с известния Васко Мавриков.