Златка Димитрова, известна като Черната Златка, заяви, че според нея Христо Сираков вече си е избрал съпруга. Това тя направи при участието си в коментарното студио на шоуто ''Милионер търси съпруга'', излъчено в събота по TV7. Плейметката сподели, че очите на Сираков били като ''рентген'' и той много бързо и точно можел да прецени жената срещу себе си.

В студиото участие взеха и астроложката Марияна Добранова, писателката Ина Герджикова, както и скандалната гримьорка Силвия Стойчева. Четирите участнички се изказаха не особено ласкаво за демонстрираните от Виктория претенции и споделиха, че с това си поведение красавицата не дразни само тях, но и Христо.

Според тях Виктория нямала класата, която демонстрира. Мариана и Силвия изразиха голямото си учудване, че Мариета и Елисавета не са сред трите финалистки. Участничките бяха единодушни и около предположенията си за фаворит. Според тях Дарина е най-близо до изискванията и има реални шансове да спечели шоуто.

В заключителните коментари от предаването астроложката Добранова сподели, че тези дни Слънцето е навлязло в знака на Водолея, който е знакът на неочакваните обрати. Така че всичко е възможно, обобщи астроложката.

Гледайте целите епизоди на:

Посетете Facebook страницата на Милионер търси съпруга за новини и коментари, свързани с риалити шоуто.

Гледайте ''Милионер търси съпруга'' ефира на националната TV7 и в Интернет на