Тейлър Суифт се престраши да разкрие няколко по-интимни детайла и размишления за нещата, които я вълнуват на страниците на американския Vogue.

За нейния успех:

Това е нещо, което съм искала да правя през целия си живот. Никога не страдам от сценична треска. Никога не съм се страхувала да изляза пред публика. Но знаете ли какво ме плаши? Кога целият този успех ще свърши? Толкова съм щастлива в момента и заради това съм в непрекъснат страх, че това в някакъв момент ще се промени. Не мога да повярвам, че това наистина ми се случва на мен - славата, наградите, кариерата ми...

За това, че винаги има връзки с мъже, които може би не са най-подходящи за нея:

Честно казано, писна ми да излизам с мъже, които са вманиачени на тема лично пространство. Да не говорим, че когато двама известни хора се срещат, всички ги гледат под лупа. Не е нормално да си в светлината на прожектора и да се опитваш налудничаво да опазиш личния си живот непокътнат. Все едно да изкопаеш тунел под ресторанта, в който отиваш да се храниш, за да не те види никой, че си там.

За хората, на които се възхищава:

Моите кумири определено са Джеймс Тейлър и Крис Кристоферсън. Хем са обикновени хора, хем са необикновени артисти, казва Тейлър, цитирана от "Хай Клуб".