Юлия Юревич представи новия си календар, в който е по-женствена, провокативна и многолика от всякога.

Вярна на принципа си със своите проекти да посреща модни предизвикателства, с него тя с лекота показва своя артистичен талант и способност за превъплъщение.

В календара за 2012-а "Мис България 2007" е неотразима в различните си превъплъщения: секси и красива владетелка на стихията на любовта - като пролетта, сладка и закачлива в розов комбинезон - като лятото, нежна и изтънчена в тюркоазена рокля - като есента, и студена и сексапилна „снежна кралица" в бяло палто - като зимата, пишат от Lifestyle.bg

Миналата година посредством календара си тя се „разходи" в най-горещите модни точки на света - Париж, Милано, Лондон и Ню Йорк, а чрез настоящия „влиза в кожата" на най-ярките знаменитости, които определят модните тенденции в световен мащаб. Някои от емблематичните фотографии на най-обсъжданите и дръзки световни звезди служат за инспирация на провокативните кадри.

За Юлия е интересно да погледне света през техните очи - на поп кралицата Мадона, на уникално сексапилната и на 42 години латино дива Дженифър Лопес, на модната законодателка Бионсе, на идола на няколко поколения Кайли Миноуг и на сладката Джесика Алба.

Чрез ефектната корица на календара Юлия Юревич успява чрез езика на модата да изкаже и убеждението си, че въпреки мрачните пророчества за края на света през 2012 има нещо, което може да го спаси - овладяването на стихията на любовта. Снимки: Костадин Кръстев - Коко