Неприятностите на зеленооката певица са й дошли в повече и нервите й не издържали. Когато певицата се раздели с годеника си Денис Касъмов, тя разчиташе на следващ и преглътна някак си раздялата.

Но в резултат на разрива между нея и музилания бос – Виктор Касъмов – дошла липсата на участия и свързаното с това безпаричие. Пак голямата й уста й направи лоша услуга. Следващият й любовник – Слави Транспорта я отсвири, когато разбра, че се е изявявала като информатор на жълтата преса. След тези два удара в интимен план горката Емануела е изпаднала в тежка депресия, пишат от kliuki.bg.

На всичкото отгоре била закъсала здраво откъм участия и буквално нямал пукната пара в джоба си. Така се успокояват завистливите й колежки в бранша. В момента чалга певицата се чудела как да преодолее каръка и какво да направи, само и само някой да я ангажира за участие.

Това обаче в нейния случай не било никак лесна работа, като се има предвид, че си няма височайша особа покровител и че тежка криза тресе бранша. Сетила се, че най-отръки й идат скандалите, а те чудесно ставали за реклама. Така Емануела решила да пробие със скандали, та дано някой да я покани.