Американски почитател на британската певица Кейт Буш е влязъл взлом в дома й в Девън, за да й предложи брак, съобщи в. "Дейли мейл".

Той е носил със себе си пръстен на стойност 4,5 хиляди долара и е пристигнал от Ню Йорк специално заради мисията си, пише dnevnik.bg.

32-годишният Франк Туфаро е обяснил действията си с невероятната привързаност, която чувства към изпълнителката още от тийнейджърските си години.

Когато е влязъл в дома й, той се е почувствал объркан, тъй като той се е оказал не това, което е очаквал.

Според сайта Starpulse първата му версия била, че се е озовал там случайно в опитите си да се скрие на топло място. По това време Буш не е била в къщата.

Туфаро е бил забелязан от съседи, които са повикали полицията. Той е вече депортиран, а със случая са се заели ФБР.

53-годишната Кейт Буш успешно се завърна на музикалната сцена след няколко години тишина с концептуалните албуми Director's Cut (2010) и 50 Words For Snow (2011).

Тя е номинирана за награда "Брит" за най-добра изпълнителка за 2011 г. заедно с далеч по-младите от нея Адел, Джеси Джей, Лаура Марлинг и Florence and The Machine – факт, който британския в. "Телеграф" определя като утвърждаване на влиянието и креативността на Кейт Буш, както и като знак, че поп музиката пораства и не се отнася с предубеждение към представителите на миналите поколения.