- Kaква година изпращаш – както в личен, така и в професионален план?

- Изпращам една наистина доста успешна година за мен, за да посрещна една още по-успешна. През 2011-та мога да се похваля с много фотосесии, една от любимите ми е тази за Роберто Кавали и Никол Оливиер, която снимах през лятото. Снимките наистина бяха доста изморителни. С Данчо Петков снимахме може би до 2 през нощта, но резултатите бяха на лице. Имах честта да стана рекламно лице на фирма „Сентимент” за България и да украсяват родните ни списания на борда на самолетите на “Bulgaria Air”. Случиха ми се още куп професионални успехи, имах щастието да отворя моя собствена марка обувки и да успея да я развия наистина за отрицателно време. Гордея се с нея и с това, че правя жените малко по-щастливи и усмихнати чрез актуалните модели, които предлагаме. Не беше лесно да стартираме и организираме такъв амбициозен проект, но когато работиш с впечатляващ екип работата е удоволствие. За тази година ми се очертава наистина фрапиращо много фотосесии и се надявам да е още по-успешна дори от 2011.

- Какво се случва с музикалния ти дебют? Всички чакат с нетърпение какво си подготвила, но все още няма яснота в какъв жанр ще се изявяваш. Надигни малко завесата.

- (Смее се) На някои хора много им се иска да запея (усмихва се). Да, вярно е, че ще снимам клип и то с най-хубавите българки, но няма да бъде придружен с песен, а ще бъде рекламен клип за обувките ми. Ще бъде скандален, емоционален… Ще се покажа в напълно различна светлина! Жените ще бъдат горещи… но хайде няма да издавам повече.

- Снима се в „Модни истории”. Какво се случва с проекта? И имаш ли амбиции за по-голямо развитие в киното?

- Това е другото нещо, за което наистина нямам търпение, новото ми амплоа на актриса. Тепърва ми предстоят много снимки за филма, много работа и безсъние, но това е едно предизвикателство за мен, което ще приема на драго сърце. Аз съм всеотдайна и съм сигурна, че ще се раздам на 100 процента на снимачната площадка. Разбира се, че имам амбиции за по-голямо развитие в света на киното, аз съм отворен човек за всякакви нови проекти и идеи… важното е да вярваш в себе си.

- Беше включена в книгата „Лошите момичета на България”. Как ти се видя идеята за подобен проект, в който място да намерят известни наши красавици, прочули се по различни начини? И мислиш ли, че в България да си красива и известна е равносилно в очите на хората на определението “лека”?

Хареса ми идеята за книгата,защото е нещо различно, което не е правено досега. Надявам се да има успех сред хората и да видят и почувстват, че красивите жени не винаги са вулгарни, леки или глуповати, а напротив. Не мисля, че да си красива е равносилно на определението „лека”, Анджелина Джоли лека жена ли е? Всеки сам кове съдбата си, аз не съм съдник, отричам агресивните жени и лекото поведение, но всеки да се оправя и афишира самостоятелно. За мен са важни само моите успехи и тези на хората, които обичам.

- Един от акцентите в книгата е „Бориса – неосъществената мечта на Ники Михайлов”. Напълно приключена ли е за теб тази история?

- Тази тема е не само напълно приключена, ами и безсмислена за дискусия. Не усещаш ли колко съм щастлива?! Какви ти Михайловци… Истината е друга и е моя(усмихва се).

- Защо толкова често се среща колаборацията футболист-моделка или футболист-фолк певица. Ти май си една от малкото, които не спадат към това клише.

- Ами честно казано нямам представа защо колаборацията е толкова актуална, но и не виждам нищо лошо в това млади хора да се привличат и искат… Важното е да се знае, че е лошо да искаш чуждото,о собено, ако е моето !

- Наскоро призна на профила си във „Фейсбук”, че Кристияно Роналдо е сладур. Той ли е любимеца ти във футбола?

- Стана ми любимец след като го видях да танцува любимата ми песен на Michel Telo – Ai se eu te pego. Харесвам освободените хора, той ми изглежда такъв и му симпатизирам, но до там.. За мен най-добрият е Лео Меси, но подкрепям и България, а там е само Димитър Бербатов.

- Неотдавна се появи новина, че в Милано са ти предложили брак и са ти подарили джип. Каква е истината около тази история и това ли е най-лудото нещо, което мъж е правил за теб?

- Има ли значение кой какво и как ми е подарявал.. Подаръци приемам само от мъжа до мен, италианците нямат право на глас в случая. А мъжете са правили доста по-луди неща за мен, но тях ще запазя за себе си.



- А замисляла ли си се вече за създаване на семейство или на този етап това е нещо за по-нататък в бъдещето?

- На този етап ми е доста рано за деца, аз съм само на 21. Тепърва ще се развивам и показвам възможностите си, а те не са малко, затова ще ми трябва повече време.

- Какво не знаят хората за Бориса Тютюнджиева?

- Че тепърва започвам развитието си и тепърва ще помнят името ми, надявам се само с добро.

- Какво ще пожелаеш на себе си и на читателите за новата 2012-та?

- Ще им пожелая да бъдат себе си, да бъдат силни и максимално амбициозни, да не се страхуват от провал и винаги да опитват!

Източник: zasada.bg