Половинката на Брад Пит разказа пред феновете си в чат на живо, че е имало "пълен нервен срив" заради своя режисьорски дебют на филма "В земята на мед и кръв",пише dailymail.co.uk

Тя била утешена от Брад, когато припаднала под душа, обляна в сълзи,

36-годишна актриса разказва, "Имах наистина един голям емционален срив докато бях под душа и Брад ме намери плачеща.Чувствах една голяма отговорност, чувствах се някак малка. Питах се коя съм аз да се заемам с това нещо."

Актрисата взела присърце своя проект, в който тя режисира и пише една любовна история, развиваща се на фона на войната в Босна преди няколко години.

Анджи допълва "Нямах намерение да ставам режисьор, дори все още ми е странно да се наричам такава. Просто исках да разкажа една история, а накрая имах прозвището "режисьор". Беше голямо удоволствие, но се питам дали би било такова ако бях с друг актьорски състав и екип, и ако темата не беше толкова специална."

Когато войната се случва, Джоли разказва че е била на 17 години и не е знаела изобщо какво се случва в света.

"На 17 имах свой начин да се самоунищожа, бяха лоши времена за мен. Бях бунтар, не съм си представяла, че някога ще бъда пример за подражание."

Джоли получи и първата си номинация за Златен Глобус за режисура на филма си.