Веднъж преживяла голямата любов, Зизу се затруднява да я намери за втори път

Първата й връзка приключила, но Зейнеб отказа да назове причините. Тя още вярва в клишетата за любовта и историите в приказките, където принцесата и принца се намират и заживяват щастливо.

„Любовта стопроцентово се случва, независимо какъв мъж търсиш“ - казва Зейнеб. Блажени са вярващите, ще кажем ние!

Тя много се ядосва на слуховете, че ходи само с милионери. Твърди, че е твърде духовен човек, за да мисли за банковата сметка на мъжа до нея. Все пак обича лукса и хубавите неща, но не на всяка цена.

Зизу си остава приятелка с всички бивши гаджета и приятелките й се смеели, че връзките й винаги влизали в графа „оставаме си приятели“.

Запитана дали е прибягвала до пластичната хирургия, Зейнеб отговори, че има своите малки женски комплекси, но досега не се е осмелявала да направи някаква промяна в себе си, пишат от kliuki.bg. Тя е изумена от младите момичета, които лягат под ножа:

„Много съм против 18 годишни с устни на половината лице и извращения някакви“ – възмущава се тя.

Бившата брадърка е амбицирана да си направи собствено предаване един ден.
Конкурентни телевизии й изпращали предложения, но тя се чувства емоционално свързана с „На кафе“ и още не иска да изоставя атмосферата и екипа на предаването.

В едно от последните му издания Гала сериозно се изнерви от Зизу, която въобще не чуваше въпросите, които русокосата водеща се опитваше да зададе на екипа на „Почивна станция“, относно концепцията на новото им предаване.

Вместо да слуша в слушалката си, Зейнеб предпочете да си лафи с Нана за външния си вид, прическата си и прочие. Докато Гала ядосано се възмущаваше на глас с думите: „Гледай я!…“, Зейнеб се настани до водещия Стефан Щерев и продължи с лигавото си държание. Въпреки професионалните търкания с шефката си, Зизу се чувства бетонирана в „Нова“. Тя сама призна, че е много лъчезарен човек, което понякога я прави да изглежда повърхностна.