Фолк дивата Мария изобщо не се свени да демонстрира новата си връзка с гаджето си Християн Гущеров. Двамата без притеснение си размениха страстни целувки по време на промоцията на новия албум на изпълнителката - "13", пред всички гости и журналисти, които присъстваха на събитието.

Мария подари на Християн първото копие от албума си, като преди това поясни, че иска да го даде на много специален за нея човек.

Християн Гущеров беше довел семейството си на промоцията на любимата си. Заедно с богатия наследник на събитието дойдоха баща му - депутата Добромир Гущеров, който беше със своята приятелка. Гущеров-старши явно се чувстваше в свои води сред гостите и представителите на медиите, защото започна да поздравява хората още от вратата. След това той прегърна Мария пред всички, с което показа, че я одобрява като половинка на сина му.

Християн пък не можеше да се нагледа на любимата си, защото не откъсна очи от нея по време на промоцията й. На събитието разбира се присъстваха и майката на Мария, както и дъщеричката на певицата от бизнесмена Димитър Андонов - Марая.

Промоцията на новия албум на Мария съвпадна с нейния рожден ден. Сред звездите, които уважиха изпълнителката, се откроиха колежките й Глория, Камелия и Андреа. пише bliasak.bg.