В първия за тази година петък 13-ти, своя 30-годишен юбилей отбелязва една от най-обичаните певици – Мария. Тази година поводът за радост е двоен, защото навръх личния празник звездата ще представи официално и своя нов албум ''XIII''.

Така, под знака на 13 ще премине и първата музикална премиера на телевизия ''Планета'' за 2012 година. Явно щастливо е числото 13 за чаровното миньонче на фолка Мария, затова неслучайно тя го е избрала и за премиерата на “XIII”.

Музикалният проект, който съдържа 10 песни вече е в търговската мрежа в цялата страна и феновете могат лично да му се насладят. Не просто промоция, а бляскав и уникален спектакъл е решила да им поднесе тя за своя юбилей. Певицата ще представи и последните си 4 видеоклипа, които със сигурност ше предизвикат вълнение сред меломаните, пише planeta.tv

Минути преди началото на своя концерт, Мария ще сподели своите емоции пред камерата на ''Звездно''. В новия брой на предаването, от самата нея ще научим какво е да си роден на 13-то число и дали 13 й носи късмет в живота. Какво още се случи на бляскавата промоция и кой дойде да поздрави Мария, гледайте още този понеделник в ''Звездно''.