В последната си фотосесия за американско списание Бритни изглежда видимо по-слаба от преди, естествено с леката намеса на вълшебната програма Фотошоп.

Специалният проект на сп."V" представя някои от актуалните поп звезди в момента, които се снимат с така наречените си "втори семейства". Това са хора от екипа им, които стоят до и зад тях по време на техните турнета, бизнес ангажименти, изяви, т.е. всички, които им помагат да се справят с лудия свят на шоубизнеса.

Бритни позира за снимки със своите най-близки бизнес координатори и мениджъри, личния й асистент, охраната й, и фитнес инструктора й, пишат от lifestyle.bg.

За второто си семейство Спиърс разказва:
"Аз работя с тях от много много години и беше забавно да видя всички заедно още в първия ден на турнето. Всеки разказваше на другите това, което е пропуснал. Много забавни истории от миналото, на които всички се смяхме от сърце и си прекарвахме страхотно."

Впечатление обаче прави една от ръцете на Бритни, която при намесата на Фотошопа е станала досущ като мъжка.

В стремежа си да стеснят талията на блондинката, навярно да пропуснали да работят по-деликатно и са увеличили размера на дясната й ръка.