Търсещият съпруга милионер Христо Сираков показа изключителна грижа за една от претендентките за сърцето му – Ели.

Още в началото на своето участие в ''Милионер търси съпруга'' красивата варненка си счупи ръката и всички видяха с каква бързина Христо се разтича за нея. Разбира се, част от момичетата бяха раздразнени от специалното внимание, което Ели получава, и дори предположиха, че тя се преструва.

В епизода на риалитито, излъчен тази сряда по TV7, стана ясно, че грижите за красавицата от страна на Христо продължават. Милионерът заведе Ели във водеща софийска клиника, където се наложи да й бъде направена операция за допълнително наместване на костите на счупената ръка.

Зрителите, както и кандидат-съпругите видяха специалното отношение от страна на Христо, който я заведе при свой познат лекар, асистираше по време на прегледа, беше непрекъснато до момичето и плати всички прегледи и самата операция. В последвалата вечеря от отношенията между двамата ясно пролича, че грижите на милионера не са ''по задължение'' или за да се покаже пред публиката.

По данни на GARB, eпизодът, излъчен снощи, постигна рекордни резултати за ''Милионер търси съпруга'' с рейтинг 3,07 във възрастова група 18-34, което дава на TV7 пазарен дял от над 11% и трето място по гледаемост в този часови пояс.

Посетете Facebook страницата на ''Милионер търси съпруга'' за новини и коментари, свързани с риалити шоуто.

Гледайте ''Милионер търси съпруга'' ефира на националната TV7 и в Интернет на