Плеймейтката останала на сухо за празниците и без специалната си половинка, заради която дори си татуира интимните части.

При все че Черната Златка направи грандиозна реклама на последното си гадже Миро и даже се изфука пред всички вип персони с него на сватбата на Николета Лозанова и Валери Божинов и той, и играл шута още преди празниците, издават запознати.

Огорчена от поредния си провал в любовта, сексапилната брюнетка се прибрала с подвита опашка в Бургас при родителите си да празнува Коледа. Близки до силиконката издават, че въпреки мераците, които тя хранела да впримчи яко Миро, развръзката на отношенията им била съвсем очаквана за всички, пише skandalno.net.

Запознати издават, че палавата Златка всъщност се била забъркала със семеен мъж с две деца, който съвсем естествено за празниците се прибрал при тях, но явно му е харесало и е решил да си остане в семейното ложе. Изглежда, че въпреки безспорния си сексапил Златка Димитрова или много бързо доскучава на мъжете и не знае как да ги задържи до себе си, или все си избира неподходящи.