Няколко нови музикални проекта ще реализира Десислава през 2012 година, съобщи певицата в "Открит микрофон" на Signal.bg.

В момента тя е съсредоточила усилията си върху представянето си в конкурса за българската песен в "Евровизия 2012". В събота /14 януари/ е полуфиналът, когато предварително избраните от журито 22 песни и изпълнителите им ще се състезават за 12-те места на финала.

Десислава сподели, че на този етап все още няма да показва конкурсната си песен "Love is alive" в пълния ѝ блясък - със замислената хореография и костюми, за да може, ако бъде избрана да представя България в Баку, да предизвика по-голям интерес у публиката.

"Представянето ми в конкурса за "Евровизия" е един голям проект, най-голямо събитие за мен за момента. Постоянно мисля някакви идеи - с кого да работя, какво да се случи, как на полуфинала да бъде малко по-семпло, финалът де е по-зрелищен, а пък в Баку още повече..." - разказа с усмивка гласовитата певица.

Тя е доволна, че преобладаващата част от коментарите в Интернет за песента ѝ са положителни. Заедно с нея на сцената ще излязат двама бек вокалисти, които са познати на нашата публика от риалити формати. Ще има и двама танцьори от групата на Нешка Робева, на тях именно е поверена хореографията, в което ще се включва и самата певица. Все още Деси се колебае дали да включи в сценичната си изява и кавалджията, който присъства в записа на песента.

Пред Signal.bg изпълнителката каза, че на "Евровизия" ще бъде представена като Десислава -DESS, за да няма объркване сред аудиторията и призова всички свои фенове, които още от миналата година така настоятелно са искали тя да участва в конкурса, да я подкрепят със своя вот в събота.