Скандалната миска Антония Петрова не пропусна възможността да си направи подобаваща фотосесия на швейцарските Алпи, където прекара коледните и новогодишните празници.

Блондинката публикува в личния си профил кадри от снежната си ваканция, на които позира на пистата и в луксозния курорт Сейнт Мориц, където отседнала.

На някои от фотосите блондинката не носи грим, а на други се е издокарала с ултра къса рокля и позира пред празнични украси. Има и фотосесия с тигрови ботушки.

Още през декември Тони сподели къде ще прекара почивката си, но категорично отказа да назове с кого ще пори алпийските писти, пише bliasak.bg.

Припомняме, че бившият й дългогодишен приятел Александър Бередин я е запалил по ски спортовете, а самият той притежава верига магазини за зимна екипировка.

Според това, което Антония споделя в социалната мрежа, на Бъдни вечер, Коледа и Нова година тя е била с най-близките си хора в Швейцария. По време на ваканцията си, която приключи вчера, е отседнала в един от най-луксозните 5-звездни хотели в Сейнт Мориц.

Вижте фотогалерия:

Антония Петрова на ваканция в швейцарските Алпи