Станалият наскоро лорд на Итън светски олигарх , пусна в ранни зори на празника снимки с певеца Ивайло Колев в твърде интересни пози .

Че участникът в Евровизия е бил в дома на Евгени цялата нощ е повече от очевидно. Двамата са повече от щастливи и вероятно леко почерпени. Ивайло, който наскоро се раздели с предишната си съпруга показва образ, далеч от този по телевизии и списания.

Странен е фактът, че няколко часа след публикуването на снимките те мистично изчезват. Остава неотговорен въпроса какво са правили младият певец и достолепният бизнесмен по нощите и защо Ивайло Колев е избрал компанията на Евгени за именния си ден.

От снимките личи, че са били само двамата, а на една от снимките ясно се вижда как Ивайло отваря собственоръчно бутилка вино, докато Минчев е зад гърба му с бутилка минерална вода. Още по-странна е кореспонденцията им по обяд на другия ден, когато Евгени публикува друга снимка, на която се вижда диадема за коса с текст под снимката- ''Ив, забрави си диадемката за коса у нас…'' Малко по-късно и тази снимка изчезва, вероятно от притеснение да не се появят в медиите, пише slava.bg.

Но, късно е либе за китка, както биха казали някои, пък и как въпросната диадема е паднала, ако не е имало галене по касите. Запитан какви са взаимоотношенията му с Ивайло Колев, Евгени отговори, че са направили купон в неговата резиденция, на който също е присъствала и приятелката на Ивайло Тони заедно с още десет души.

Но защо я няма на нито една снимка, както и някой от другите уж присъствали гости. И ако е била там, как е допуснала да снима толкова интимни и красноречиви снимки…И дали ако Ивайло случайно стигне далеч в Евровизия , там няма да съзрем дългия нос или пръст или друго дълго на Евгени Минчев. Когато предишният му фаворит Миро Каризмата спечели Пей с мен, в медиите се прокрадна мнението, че Минчев е отпуснал кесията за да угоди на тогавашния си приятел.