Връзката между дългобедрата красавица и висаджията била краткотрайна, но бурна и страстна. Любовта им се заражда няколко месеца след като Георги Илиев е излязъл от затвора.

Президентът на ВАИ Холдинг е бил осъден на 11 години за участие в групово изнасилване през 1986 г., а през 1991 г. е освободен предсрочно.Жоро Илиев и красивата Евгения се запознават покрай нейна колежка. Тогава двете момичета карали курсовете за манекенки, но работели и като сервитьорки в едно от най-изисканите заведения в столицата тогава - ресторант ''Петела''.



Една вечер висаджията съзира красивите келнерки и ги кани на масата си. Илиев е като хипнотизиран - цяла вечер не сваля очи от хубавата Евгения. След това галантно я кани на среща. Близо месец двамата са неразделни. Държат се за ръце, целуват се... Евгения сякаш се рее на седмото небе. Докато майка й не узнава с какъв човек излиза дъщеря й и я заключва вкъщи за няколко месеца.

В крайна сметка Евгения Калканджиева и Жоро Илиев се разделят, но манекенката така и не успява да забрави могъщия си любовник. От дистанцията на времето сега моделката си спомня с усмивка за онова време. ''Била съм още момиче, така може да се влюби само едно момиче'' - споделя Евгения.