Депутатката, която избяга от „Атака“, призна, че в живота си прави всичко на обратно.

Забременяла преди да се ожени, родила, когато била още дете (17г.), станала депутат на 24 и трябвало да зареже студентските купони, за да изглежда сериозна.

Албена Вулева изкопчи признанието, че Калинка е нямала и понятие от политика, когато влязла в парламента. Затова пък не била обременена с нещата, които са се случвали до момента – което според Крумова е голям плюс, пишат от kliuki.bg

„Спрях да вярвам в доброто у другите, защото се оказа, че не винаги доброто отношение ти се връща“ – жалва се

Тя от обща култура знаела за сурогатното майчинство, запознала се с материали по темата в интернет и й хрумнало да направи законопроект в тази насока. Горда е, че го внесла сама. От „Атака“ не я подкрепили и не разбирали идеите, които Калинка толкова горещо брани.

Бившият й колега Павел Шопов публично я наруга в ефира на TV7 с думите:

Павел Шопов - една от причините Калинка да си тръгне от "Атака"

„Как да подкрепяме недомислени закони, като твоя за сурогатното майчинство, срещу който се обяви и православната църква“

Калинка е огорчена от атаките, но е тропнала с краче и е решена, че няма да напусне парламента, докато не постигне (не си вземе) своето.

Вулева я провокира да си поговорят за мъже и женски парцалки, но и този път Крумова се направи на скромна:

„Нямам списък с качества, но мъжа до мен трябва да бъде много търпелив, да има нерви като корабни въжета“ – заяви депутатката. Не за друго, а заради това, че тя е публична личност, което ще тежи на евентуалната й половинка. Калинка хитро присви очи и добави, че не е самотна и нищо не търси.

Тя се саморекламира, като каза, че не си купува скъпи дрехи, не пие, не пуши и има само една женска слабост: обувките. Вулева не й повярва особено и я скастри, че вечно я вижда в лъскави костюми, на което Калина отговори, че получава само 2500 лева и с тях не може да си позволи бутикови стоки.