Доскоро синоптичката Деси Банова твърдо вярваше, че двама души могат да бъдат щастливи и без брак, но бе приятно изненада от приятеля си Ивайло.

Навръх Коледа дългогодишния любим на Деси и предложи брак, изненадвайки я с диамантен пръстен.

Макар и много изненадана чаровната синоптичка каза заветното „да“ и си призна, че подобно на повечето жени и тя си мечтае да има собствена сватба, пише blife.bg. Двойката планира да сключи брак чак в края на пролетта или началото на лятото тази година, но Деси вече планира нещата за празненството. Според слуховете блондинката смята изцяло да се довери на собствения си вкус и представи за празника, вместо да наема сватбена агенция. А и има богат опит в организирането на сватбени партита.

Преди време Деси откри собствена сватбена агенция и дори сформира малък екип от хора. Така ме, не е изненадващо ако реши да изпипа всеки детайл по сватбеното тържество разчитайки на себе си и избраните от нея хора. Засега къдрокосата водеща няма конкретни планове относно роклята и тържеството, тъй като с любимия си Иво все още не са избрали дата. Но веднага щом бъде уточнена и тази подробност Деси ще започне с подготовката за бъдещата сватба.