Старата 2011 година приключи по присъщ начин за двете най-одумвани двойки в българския хайлайф - Божинов и Николета срещу Ники Михайлов и Алисия. Публичен скандал, са си спретнали четиримата в последните дни на 2011-а. Караницата завързали враждуващите дами.

На 23 декември Николай Михайлов беше избран за футболист на годината. След церемонията победителят се отдаде на купон. Още същата вечер Ники се потопи в столичните барове сред чалга, уиски и красиви жени. Вратарят на националния ни отбор беше с половинката си Алисия.

Според злите езици на празненството в известен столичен клуб изненадващо се появили Валери и Николета. Малко след полунощ, след поредица поздрави ту за едната, ту за другата двойка, жените не издържали и се спречкали, пише lifestyle.bg.

При едно от разминаванията на бара Николета подхвърлила на Алисия: ''Стига си го изнудвала за пари, искаш да го разориш, нали си имаш богат приятел, да ви издържа! Ненаситна си за пари'', крещяла Николета.



Русокосата певица обаче не й останала длъжна. ''Като е правил син, сега ще си плаща! Не е длъжен друг да издържа детето. Ще му взема и последните пари, ще го разоря'', изпаднала в истерия Алисия.